2020

4 JUFFEN 1 LOKAAL

Van 19 t/m 30 januari 2021 is er een groepsexpositie in Galerie Steenwijk van 4 leden van de Kunstkring: Marijke Booij, Danielle Broekhuizen-Mazzola, Karin Kers en Hillie Knol.
Lees meer: GALERIE STEENWIJK

MET AFSTAND HEEL BIJZONDER! – Kunst in Coronatijd

Kulturhus De Eendracht in Giethoorn en de Kunstkring Steenwijkerland organiseren samen een expositie met als thema ‘Met afstand heel bijzonder!’ Deze expositie was te zien tot en met 27 december 2020.

Schilderij van Anne-Mieke Harmse was te zien op de expositie

75 JAAR VRIJHEID

Het Stadsmuseum Steenwijk heeft op 8 april 2020 een expositie ingericht over de bevrijding en 75 jaar vrijheid. 9 kunstenaars van de kunstkring hebben daar een aanvulling op gemaakt. De pandemie gooide echter roet in het eten en het museum is nu nog gesloten. Op Home is een filmpje te zien van de beelden die gemaakt zijn door de leden.

ATELIERROUTE WEERRIBBEN-WIEDEN 2020

De naam Atelierroute Steenwijkerland is veranderd en heet nu Atelierroute Weerribben-Wieden 2020 door een samenwerking met de Stichting Weerribben Wieden. Dit jaar 2020 was de route gepland in de weekenden van 3 en 4 en 10 en 11 oktober. Op atelierrouteweerribbenwieden.nl staat meer informatie.