Karin Kers

8332 GB Steenwijk
T 0521-511999
I www.atelier-assorti.nl
I atelier-assorti@planet.nl

Ik, Karin Kers, ben sinds 1987 docent tekenen en handvaardigheid en kunstenaar. Ik geef teken- en schilderlessen en werk in mijn atelier aan huis “Atelier Assorti”. Atelier Assorti staat voor “veelzijdigheid”. Ik houd van afwisseling en nieuwe uitdagingen, vandaar dat ik mij door de jaren heen heb bekwaamd in vele verschillende technieken en materialen op gebied van tekenen en schilderen in allerlei verschillende onderwerpen.
Zo maak ik veel werk in opdracht zoals, bijvoorbeeld portret van mens en dier, architectuur enzovoort. In mijn vrijere werk staan een aantal thema’s centraal, zoals muziek daarvan één is. Ook ballet spreekt mij zeer aan, omdat mijn dochter danst en vaak ook model staat voor mijn werk. Ik combineer abstract met realisme en symboliek is een belangrijk gegeven in mijn werk. Niets gebeurt zomaar alles heeft een bedoeling en achterliggende gedachte. De onderwerpen voor mijn vrije werk komen allemaal uit mijn persoonlijke belevingswereld. Mijn intuïtie speelt daarin een zeer belangrijke rol. Na een bijna doodervaring op mijn 18de, probeer ik de laatste jaren mijn ervaringen van toen te verwerken in mijn werk.
De werken die u hier ziet geplaatst, zijn onder andere de meest recente werken van het afgelopen jaar in mijn vrijere werk.
Daarnaast geef ik ook workshops Intuïtief schilderen. Voor meer informatie kunt u mij vinden op facebook onder atelier-assorti of bezoek mijn website: www.atelier-assorti.nl.