Margo van der Molen

De Wiende 18
8332 JW Steenwijk
0521-511009
info@gomargo.nl
www.gomargo.nl


Als kind al was ik graag en veel bezig met klei. Sinds 2004 heb ik bij Scala (later SCHIK) diverse cursussen en workshops gevolgd, waaronder klei- en glazuurtechnieken. Inmiddels heb ik een atelier aan huis.

Klei is een geweldig en gewillig materiaal om mee te werken. Draaibaar, plastisch, sterk, maar ook kwetsbaar. Soms ook grillig en het laat zich zeker niet door iedereen de wet voorschrijven. Mijn inspiratie vind ik in natuurlijke vormen, de afdrukken van zeer uiteenlopende zaken in de nog vochtige klei én de combinatie van keramiek en een ander materiaal.

Ik geef diverse workshops voor jong en oud, de beginner of de gevorderde. Als u een kinderfeestje wilt geven met kleien of glazuren kan dat ook. Verder kan er in overleg altijd een workshop op maat gegeven worden.