Ingeborg Sturre

Slingerbos 26
8331 DS Steenwijk
06-29381482
contact@siering.nl
www.siering.nl
facebookpagina

foto: Wilbert Bijzitter

Onder de naam Siering Edelsmeden werk ik aan een collectie sieraden en objecten met een geheel eigen gezicht. Meer dan achttien jaar ben ik met dit vak bezig. Sinds mei 2013 heb ik een eigen atelier en werk ik vooral in opdracht.

Mijn stijl is niet te vatten in een bepaalde richting. Van strakke tot meer natuurlijke vormen verschillen de ontwerpen tot nu toe enorm. Vooral het verschil in structuren binnen 1 werk geeft vaak verrassende en eigenwijze sieraden wat veel mensen aanspreekt.

Een sieraad uitzoeken gebeurt op afspraak, zodat we de tijd hebben om tot een ontwerp te komen. Dit kan naar aanleiding van eerdere ontwerpen uit de collectie, oftewel het schetsboek en fotoboek of een door u aangereikt idee. In gesprek komen we vaak tot nieuwe idee├źn. Hierbij luister ik goed naar wat u aanspreekt, maar ook heel belangrijk, juist niet mooi vindt. Laat u verrassen door uw eigen inbreng en creativiteit!

Voor een impressie van mijn werk kunt u kijken onder collectie. Op de facebookpagina van Siering wordt regelmatig nieuw werk gepresenteerd. U kunt bij mij terecht voor:

  • Vervaardigen van persoonlijke sieraden en objecten naar uw of mijn ontwerp
  • Vervaardigde collectie sieraden in gelimiteerde oplage
  • Herstellen of vermaken van sieraden en objecten
  • Het ontwerpen en maken van relatiegeschenken