Karin Kers

Atelier Assorti
Burgemeester GW Stroinkweg 68
8343XK Zuidveen
0521-511999
atelier-assorti@ziggo.nl
www.atelier-assorti.nl

Ik ben sinds 1987 docent tekenen en handvaardigheid en kunstenaar. Ik geef teken- en schilderlessen en werk in mijn atelier Atelier Assorti aan huis. Atelier Assorti staat voor veelzijdigheid. Ik houd van afwisseling en nieuwe uitdagingen. Vandaar dat ik mij door de jaren heen heb bekwaamd in veel verschillende technieken en materialen, maar ook in veel verschillende onderwerpen.

Ik maak graag werk in opdracht zoals bijvoorbeeld een portret van mens en dier, architectuur enzovoort. In mijn vrijere werk staan een aantal thema’s centraal, zoals muziek. Ook ballet spreekt mij zeer aan, omdat mijn dochter danst en vaak ook model staat voor mijn werk.

Ik combineer abstract met realisme en symboliek is een belangrijk gegeven in mijn werk. Niets gebeurt zomaar alles heeft een bedoeling en achterliggende gedachte.
De onderwerpen voor mijn vrije werk komen allemaal uit mijn persoonlijke belevingswereld. Mijn intuïtie speelt daarin een zeer belangrijke rol.

Ik geef verschillende workshops, waaronder intu├»tief schilderen. Voor meer informatie kunt u mij vinden op facebook onder atelier-assorti of bezoek mijn website.